Overige diensten


Facturatie

Voor onze klanten nemen we graag de facturatie naar uw klanten van u over om u totaal te ontzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat de boekhouding direct is bijgewerkt en dat de factuur aan alle wettelijke eisen voldoet. Graag ontvangen we uw logo en wensen hoe u de factuur er uit wilt laten zien, zodat we op een professionele manier uw bedrijf ook via uw factuur kunnen presenteren.

Prognoses

Bij het verkrijgen van een financiering is het belangrijk om juiste en volledige cijfers te kunnen laten zien, maar dat is voor sommige financieringen niet voldoende:

Wij verzorgen graag uw liquiditeitsprognose en Balans- en Winst en Verlies prognose voor meerdere jaren. Dit is maatwerk wat op uw bedrijf alleen van toepassing is.

De prijzen zijn op aanvraag.

Lonen

Voor het optimaal verzorgen van uw salarisadministratie maken we gebruik van het salarispakket van Easylon. Deze professionele partij stelt ons in staat om uw lonen uitstekend te verzorgen. Maak vrijblijvend een afspraak en kijk of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Kostenbeheersing en Budgetbeheersing

Natuurlijk zijn we bereid en in staat om mee te denken met uw bedrijfsvoering. D.m.v. budgetbeheersing monitoren we maandelijks uw cijfers en kunnen zo nodig ingrijpen om kosten omlaag te brengen. Tevens kunnen we hier uw liquiditeitsrapportage aan koppelen. De prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van uw situatie.

BTW aangifte

Of u nu per kwartaal of per maand aangifte omzetbelasting dient te doen, wij zijn in staat om dit met ons standaard boekhoudpakket Asperion, uitstekend te verzorgen. We zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving op dit gebied. Als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Asperion

Jaarrekening

Een jaarrekening is voor een bedrijf, klein of groot, van belang hoe er in de afgelopen periode werkelijk is gepresteerd. Ook vormt de jaarrekening het uitgangspunt voor uw aangifte inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Bij financieringsaanvragen of hypotheek aanvragen vormt het jaarrapport een onmisbaar document in de aanvraag bij een geldverstrekker.

De jaarrekening van uw bedrijf wordt door ons volgens de daarvoor geldende normen opgesteld.