Belastingen ( BTW )


Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende soorten belasting: De BTW ofwel Omzetbelasting, de inkomstenbelasting en afhankelijk van de bedrijfsstructuur, de Vennootschapsbelasting. Horeca ondernemingen krijgen te maken met accijnzen.

Voor deze belastingen is het doen van aangifte een wettelijke vereiste, dus dit moet goed gebeuren. Als onderdeel van ons ontzorgingspakket is dit een van onze hoofdactiviteiten. Het verzorgen van de belastingaangiften is dan ook verwerkt in de abonnementsprijs die u per maand betaald.

Niemand wil eigenlijk belasting betalen, maar dit is nu eenmaal vastgelegd in de wet en dus zullen we dat moeten regelen. Het is onze taak om de diverse regelingen op de juiste manier toe te passen om er voor u zoveel mogelijk uit te halen. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Natuurlijk zijn er ook de complexere belasting vragen. Hiervoor maken we gebruik van gespecialiseerde partners, waar we een jarenlange relatie mee hebben. Het is altijd onze bedoeling dat u optimaal wordt geïnformeerd over de te nemen stappen.

Wij hebben de kennis in huis om u in elke situatie van dienst te zijn.