Administratie


Of u nu een kleine, of grote onderneming heeft, het bijhouden van een boekhouding of administratie is een wettelijke vereiste. Veelal is deze vereiste voor kleine ondernemers en ZZP’ers een behoorlijke klus waar niet voldoende kennis voor in huis is. Dan is uitbesteden en verzorgen van uw boekhouding door ons een uitstekende optie. Wij bieden u een totaal ontzorgingspakket voor de gehele boekhouding. U betaald een vaste prijs per maand ( abonnement) en voor dat bedrag verzorging we de verwerking van de facturen, inkomend en uitgaand, de verwerking van de bank i.v.m. de betalingen, de BTW aangiften, het jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd weet waar u aan toe bent. Mochten er extra werkzaamheden bij komen, dan hoort u van ons vooraf een prijs en daar houden we ons ook aan.

Natuurlijk is dit veelal maatwerk en omdat we ons richten op een langdurige samenwerking zorgen we ervoor dat we elkaar goed leren kennen. Zo kunnen we optimaal met u meedenken en kunt u zich vooral concentreren op uw werk in de onderneming.

Voor de grotere ondernemingen is maatwerk een vereiste: We nemen nauwkeurig alle werkzaamheden die gedaan moeten worden door en spreken een jaarprijs af, waarbinnen we de werkzaamheden doen. Vooraf wordt bepaald welke werkzaamheden dat zijn. De eventuele bijkomende werkzaamheden zijn bij ons ( indien we de administratie verzorgen) op een vaste prijs gesteld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uit de hand gelopen kosten. Ook hier gaan we uit van onze persoonlijke benadering. Uit ervaring kunnen we u vertellen dat veel van onze klanten deze benadering waarderen.

We maken gebruik van diverse software pakketten o.a. Asperion en Exact.